Incepator.ro
  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  CalendarCalendar  Search The ForumSearch  HelpHelp
  RegisterRegister  LoginLogin
Regulament
 Incepator - Forum : Administrative : Regulament
Message Icon Topic: Conditii de utilizare(Topic Closed Topic Closed) Post Reply Post New Topic
Author Message
Marius
Admin Group
Admin Group


Joined: 01/Octombrie/2003
Location: CT
Online Status: Offline
Posts: 2264
bullet Topic: Conditii de utilizare
    Posted: 15/Aprilie/2006 at 06:10

Termeni si Conditii de folosire a Incepator.ro

1. Termeni

Vizitator reprezinta fiecare persoana care stabileste o conexiune cu server-ul Incepator.ro.

2. Notiuni generale

Prin folosirea lui Incepator.ro (altfel decat citind aceasta pagina pentru prima data), Vizitatorul este de acord sa se conformeze tututror conditiilor impuse de acest agreement. Vizitatorul este responsabil de folosirea contului sau (acolo unde acesta exista) si de pastrarea secretului datelor sale (username si parola).

Incepator.ro are dreptul ca oricand sa modifice sau sa intrerupa orice aspect ce priveste Incepator.ro, incluzand dar nu limitandu-se la continut, servicii sau echipament si tehnologie folosite pentru acces.

3. Schimbarea termenilor

Incepator.ro are dreptul ca oricand sa modifice sau sa schimbe termenii si conditiile aplicabile Vizitatorului sau sa impuna noi conditii. Aceste schimbari, modificari, adaugiri sau eliminari sunt valabile imediat ce sunt publicate, fara nici o notificare prealabila.

4. Conduita Vizitatorului

Vizitatorul va folosi Incepator.ro numai pentru scopuri legale. Vizitatorul nu va transmite prin Incepator.ro nici un material ce violeaza in vreun fel drepturile altora. Orice incercare din partea unui Vizitator de blocare sau restrictionare a altui Vizitator de a accesa Incepator.ro nu va fi permisa. Vizitatorul nu va utiliza Incepator.ro pentru a face publicitate sau pentru a face orice demers comercial, incluzand dar nu limitandu-se la: solicitari adresate Vizitatorilor sa devina vizitatori ai altor servicii concurente cu Incepator.ro.

TOT materialul continut de Incepator.ro este protejat de legea dreptului de autor. Vizitatorul nu va modifica, publica, transmite, participa la transmiterea sau vanzarea sau nu va exploata in nici un fel continutul Incepator.ro, in parte sau in intreg. Vizitatorul poate descarca materiale doar pentru uzul personal al Vizitatorului.

Vizitatorul nu va upload-a, publica (posta) sau nu va face in alt fel vizibil nici un material protejat de drepturile de autor, marca inregistrata fara permisiunea expresa a detinatorului acelor drepturi, iar efortul facut pentru a asigura indeplinirea acestei conditii este obligatia Vizitatorului. Vizitatorul singur va fi responsabil de orice incalcare a legii rezultate din actiunea sa. Vizitatorul asigura lui Incepator.ro automat dreptul irevocabil si perpetuu, de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce si distribui materialul pus la dispozitie. Vizitatorul, astfel acorda si garanteaza lui Incepator.ro dreptul de a edita, copia, publica si distribui orice material pus la dispozitie lui Incepator.ro de catre Vizitator.

5 . Garantie; Limitarea raspunderii

VIZITATORUL INCUVIINTEAZA IN MOD EXPRES CA FOLOSIREA LUI INCEPATOR.RO SE FACE PE RISCUL SAU. INCEPATOR.RO SAU PARTENERII SAI (ANGAJATI, COLABORATORI, AGENTII SAU SERVICII) FAC TOTUL CA INCEPATOR.RO SA FUNCTIONEZE FARA INTRERUPERE SI FARA ERORI. DAR EI NU ACORDA NICI O GARANTIE CU PRIVIRE LA UZUL SAU ACURATETEA LUI INCEPATOR.RO. Incepator.RO ESTE OFERIT FARA NICI O GARANTIE DE NICI UN FEL, EXPRES EXPRIMATA SAU DEDUSA. ACEASTA LIMITARE A RASPUNDERII SE APLICA TUTUROR SITUATIILOR CAUZATE DE GRESELI, ERORI, OMISIUNI, INTRERUPERI, INTARZIERI, VIRUSI INFORMATICI, FURT SAU DISTRUGERE DE DATE, ACCESUL NEAUTORIZAT, NEGLIJENTA. IN NICI O CIRCUMSTANTA INCEPATOR.RO SAU ORICE PERSOANA SAU ENTITATE IMPLICATA IN CREAREA, PRODUCEREA SAU DISTRIBUIREA LUI INCEPATOR.RO NU VA FI RESPONSABILA PENTRU ORICE TIP DE PAGUBA APARUTA DIN FOLOSIREA LUI INCEPATOR.RO. FORTA MAJORA ESTE CLAR STIPULATA DE LEGE SI ESTE APLICABILA INCEPATOR.RO

6 . Monitorizare

Incepator.ro are dreptul, dar nu obligatia, sa monitorizeze continutul Incepator.ro, incluzand camere de chat, mesajele si forumul pentru a determina indeplinirea conditiilor de utilizare a lui Incepator.ro. Incepator.ro are dreptul, ca in mod discret, sa intervina partial sau total asupra oricarui material de pe Incepator.ro.

7 . Finalizarea agreement-ului

Vizitatorul sau Incepator.ro poate termina acest agreement in orice moment, sectiunile 4, 5, 6, 8, 9 si 10 ramanand in continuare valabile.

8. Marci

Toate marcile inregistrate sunt proprietatea celor ce le-au inscris.

9. Continut

Incepator.ro este un distribuitor de informatie si nu un editor. Astfel, Incepator.ro nu are nici un control asupra informatiilor provenite de la altii (colaboratori, alte site-uri, clienti de publicitate) sau de la Vizitator. Incepator.ro sau furnizorii de continut (colaboratori, alte site-uri, clienti de publicitate, vizitatori) nu garanteaza acuratetea, utilitatea sau gradul de actualitate al vreunei informatii.

10. Copyright

Incepator.ro este proprietarul drepturilor intelectuale asupra continutului, design-ului si structurii. Vizitatorul poate vedea, copia, descarca si imprima materiale de pe Incepator.ro atata timp cat le foloseste pentru uz personal, non-comercial si nu le modifica in nici un fel.

11. Link-uri

Incepator.ro poate contine link-uri catre alte site-uri, dar nu are nici un control asupra acestora si nu raspunde de continutul acestor site-uri.

IP IP Logged
Marius
Admin Group
Admin Group


Joined: 01/Octombrie/2003
Location: CT
Online Status: Offline
Posts: 2264
bullet Posted: 25/August/2008 at 18:32

Utilizatorului ii este interzis sa transmita/publice prin intermediul site-ului www.incepator.ro mesaje sau informatii al caror continut:

este obscen, grosolan, aduce atingere sau este in masura sa aduca atingere anumitor persoane, interese sau relatii sociale, dar nu numai;

contine oferte comerciale;

contine informatii cu caracter politic;

limbajul folosit este de tip "chat";

nu corespund (din punctul de vedere al Administratorului) scopului forumului.

in cazurile in care Administratorul apreciaza ca un Utilizator nu respecta conditiile si termenii de utilizare sau a adus ori poate aduce atingere in orice mod scopului forumului, Administratorul poate restrictiona accesul Utilizatorului la forum.

Restrictionarea poate insemna:

stergerea mesajelor al caror continut nu respecta termenii si conditiile forumului;

suspendarea temporara sau permanenta a contului si a tuturor informatiilor pe care le contine;

stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciile www.incepator.ro.

Restrictionarea accesului Utilizatorului poate sa fie sau nu precedata de avertismente, in functie de aprecierea exclusiva a Administratorului.

IP IP Logged
Post Reply Post New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 
Incepator.ro