Incepator.ro
  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  CalendarCalendar  Search The ForumSearch  HelpHelp
  RegisterRegister  LoginLogin
Intreaba instructorul
 Incepator - Forum : General : Intreaba instructorul
Message Icon Topic: Timpii intersectiilor + viraj Post Reply Post New Topic
<< Prev Page  of 2
Author Message
anto15
Newbie
Newbie


Joined: 18/Iulie/2015
Location: GL
Online Status: Offline
Posts: 8
Quote anto15 Replybullet Posted: 27/Iulie/2015 at 19:15
Aburilus, nu ne mai aburi...Cine stie sa conduca, conduce la fel de bine si in Bucuresti si oriunde, referitor la regulile de circulatie.
Cam in toate orasele mari exista cel putin o intersectie de complexitatea celor din Bucuresti, deci doar daca ai condus pe la tara sau prin orasele de 5000 locuitori ai putea fi "debusolat" in Bucuresti.
Desigur, una e cand vezi prima data o intersectie si alta e cand conduci zilnic pe acolo, nu ma innebuni tu ca un bucurestean ajuns prima data in alt oras important din Romania va conduce tot "pe pilot" automat cum o face in interesectiile din Bucuresti cu care e familiarizat.

Problema intersectiilor din Bucuresti e alta: uneori marcajele sunt facute de-amboulea, parca s-au jucat copiii desene pe asfalt, alteori ele nici nu se mai vad. Dau un exemplu: la arcul de triumf, marcajele s-au sters in mijlocul intersectiei, exact in zonele unde sunt esentiale ptr fluenta si siguranta traficului, ceea ce bineinteles complica traversarea ei de catre cineva nefamiliarizat.
Alt exemplu: piata Victoriei, cand vii dinspre Catargiu si vrei sa mergi spre Aviatorilor:  marcaje de separatie a benzilor aiurea, configuratia geometrica cu coltul ala de trotuar dinspre palatul Victoria total aiurea.
Deci daca voi aveti niste intersectii configurate/sistematizate in mod dubios, nu e vina celor din alte orase care vin ptr prima data.Edited by anto15 - 03/August/2015 at 09:55
IP IP Logged
<< Prev Page  of 2
Post Reply Post New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 
Incepator.ro