Incepator.ro
  Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  CalendarCalendar  Search The ForumSearch  HelpHelp
  RegisterRegister  LoginLogin
Examenul
 Incepator - Forum : General : Examenul
Message Icon Topic: Cum a decurs examenul!!!!! Post Reply Post New Topic
<< Prev Page  of 15
Author Message
Saintfate
Newbie
Newbie


Joined: 19/Octombrie/2014
Location: CJ
Online Status: Offline
Posts: 4
Quote Saintfate Replybullet Posted: 23/Octombrie/2014 at 14:06
Salutare, din fericire, revin cu vesti bune. L-am luat. Cum a fost? Pai pe langa multe emotii mai ales dupa ce am aflat ca am picat cu cel mai "al dracului" examinator (din 14 cati am fost la el doar eu cu inca o fata l-am luat) a fost ok. Nu am lasat emotiile sa intervina intre mine si ce imi dorteam cel mai mult in prezent (Din clipa in care am pornit nu am mai avut nici-o emotie). M-a purtat cam 25-30 de minute prin sensuri, drup cu/fara prioitate etc. Pe scut a fost bine. Multumesc mult de sfaturi si va doresc drumuri fara evenimente neplacute!
IP IP Logged
ranonim57
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 20/Septembrie/2014
Location: BV
Online Status: Offline
Posts: 22
Quote ranonim57 Replybullet Posted: 26/Noiembrie/2014 at 09:35
salut ,am luat si eu sala cu 24 ,pe 2.12.2014 am fost programat la traseu, am niste emotii ,nici nu pot sa dorm ,in fine am mai cumparat 2 sedinte ca sa mai fac parcari si ce nu prea stiu..
DAca pe data de 2 va ninge am pus-o ,la ce sa ma astept daca ninge ? ,ce ma va pune sa fac si de ce as putea scapa..
apropo cam cate minute ma va plimba?
orice sfat e bine venit :)
IP IP Logged
Andreea Loredan
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 31/Martie/2017
Location: AG
Online Status: Offline
Posts: 1
Quote Andreea Loredan Replybullet Posted: 31/Martie/2017 at 17:33
Buna tuturor,

Dupa multe ezitari de a scrie pe un forum despre experienta mea cu scoala, mi-am facut curaj de a impartasii si voi experienta mea.

Am inceput scoala in iunie 2016 si de pe 28 martie 2017 sunt soferita.

Am dat proba de teorie la 3 saptamani dupa ce am inceput, din cauza faptului ca lucrez zilnic nu am avut foarte mult timp de a invata, dar in ultima saptamana am invatat foarte mult,visam chestionarele. inclusiv cele din carte cat si cele de pe site http://e-drpciv.ro/ la care mi-am luat un pachet de 5 euro si am facut toate chestionarele.
In momentul in care faceam minim 25 din 26, m-am prezentat la examen. Ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa faceti, ca fara a invata,nu ai cum sa treci.
Bun,revin la examen..La ora 12:00, ma prezint la examen, intru in sala cu inca 2 persoane, las dosarul la domnul politai, imi da un numar, ma asez la calculator cu cateva emotii ce e drept si ma apuc de examen. Nu am miscat nici stanga si nici dreatpa(eram precum calul) In urmatoarele 5 min am iesit din sala cu punctaj de 25 din 26.
Eram maxim de fericita si in acelas timp cu mari emotii pentru proba de traseu, care a venit dupa aproximativ 1 luna jumatate.
Am inceput scoala cu un instructor pe care il cunosteam de la niste prietenii si despre care nu stiam nimic de experienta lui la examen.

Am facut in toata pauza asta de 1 luna jumatate ,ore de cel putin 3 ori pe saptamana pentru a avea succes si la traseu. Dar nu a fost asa , Conduceam destul de bine, dupa parerea instructorului, (pe care l-am umplut de bani) ca mai apoi sa pic examenul.
Vine ziua sa ma prezint la examen, eram a 5 pers pe lista , si am picat cu succes. ( Parcare laterala proasta, cea cu spatele a fost perfect, odar ca domnul politist mi-a deschis usa la masina sa verifice el daca aveam toate rotiile de la masina intre marcaze, ceea ce 1 din ele pe spate, atingea foarte putin dunga, la o trecere de pietoni am oprit brusc masina, pentru ca alerga unul pe-acolo si a sarit direct pe trecere, si a inceput politaiul: ca nu asa se poreste domnisoara la o trecere de pietoni, ca masina mai are placute de frana, ca una, ca alta..si ca mai am de invatat. si aici s-a porit examenul meu, m-a dus la stadoin unde mi-a zis respins.

La examenul 2 : Dupa alte ore de conducere, alti bani, nervii, stres si toate la pachet, iar 1 luna asteptare si tot asa. Vine ziua examenului si plec a 2 pe traseu. Alt politist, alt traseu si tot asa. Am facut tot traseul unde am avut un ghinion teribil, ca la sens giratoriu la Razboieni, am stat cat am stat si cand am plecat, a venit unul din spre Turcesti si mi-a taiat calea si asta a fost, mi-am dat seama ca am picat, am ajuns la stadion si am fost declarata respins.

Dupa toate astea am schimbat masina, scoala si instructorul, la recomandarile prietenilor.
Am ales scoala EMC si pe instructorul Vali Caramaliu.

Examenul 3: am fost programata pe 28.03.2017 si am dat prima traseul.

Totul a decurs ca la carte. Daca pana acum opream masina din frana, domnul Vali m-a invatat sa opresc din ambreiaj in momentul in care fac parcariile, astfel nu se mai face balans in masina si totul decurge lin.
Am invatat sa fac parcari la liniuta, nu am mai avut probleme in sensul giratoriu,etc.

Vine ziua in care am plecat pe traseu. Am plecat prima pe traseu: Mers cu spatele la autobuze, intrare sala sporturilor, intoarcere din 3 miscari, mers inapoi pe alee dupa care am plecat in Razboieni, nu am avut emotii deloc,la sensul giratoriu am acordat prioritate si am intrat cand am simtit ce voi face miscarea in sigurantasi asa a si fost, am facut parcarea cu spatele la scoala acolo dupa care parcarea laterala dupa statia de autobuze, am coborat pe la politie si am intors la sens jos. Totul foarte calculat si urmatoarea oprire a fost cea pana in sens giratoriu la Razboieni unde am facut plecarea din rampa si apoi direct la stadion unde am fost declarata Admis cu 0 puncte penalizare. Va recomand cu drag pe domnul Vali, este un foarte bun instructor, iti explica f bine pana cand intelegi, un tipa si vb f frumos. Daca vreti nr lui de telefon, imi puteti scrie.

Va urez succes si sa stiti sa ce poate lua permisul si la Pitesti fara pile sau alte atentii.
IP IP Logged
<< Prev Page  of 15
Post Reply Post New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 
Incepator.ro