Incepator.ro
Sondaj
Cum considerati ca sunt cele 30 de ore de practica?
Mult prea putine
Prea putine
Suficiente
Prea multe
Mult prea multe
Afiseaza rezultatele

Parteneri:

Aparatul de aer conditionat

Auditor Energetic Constanta

Esarfe

Auditor Energetic Bucuresti

Teste auto pe mobil


Poate v-ati dorit vreodata sa puteti da un test altfel decat in fata foii de hartie sau in fata calculatorului... Aveti un telefon cu browser de internet incorporat? Doriti sa dati un test auto, dar si calculatorul si cartile sunt undeva departe, acasa? Daca da, atunci aceasta sectiune va este dedicata... De acum telefonul nu mai trebuie sa fie doar un accesoriu 'cool' pentru apeluri, SMS-uri, ci poate fi folosit pentru chestionare auto.
Datorita modului in care a fost conceputa aceasta pagina, ea este accesabila numai de pe telefonul mobil. Am incercat sa tinem cont de particularitatile terminalelor mobile, de rezolutia si de modul de utilizare al lor. La accesarea acestui link altfel decat de pe telefonul mobil, veti vedea aceasta pagina.
Cateva informatii:

  • A fost testata utilizand telefoanele Nokia (6131, 6230, 6230i, 6630, 66807250I, N70, 9300), SonyEricsson (W810i, K310i, K700i, K750i)  si terminalele Hyundai 'H-150', Eten Glofiish 500+ Windows Mobile 6.0.

  • Sectiunea prezenta foloseste o implementare a eXtended HTML (XHTML) pentru a avea un grad ridicat de compatibilitate.

  • Pentru setari despre cum puteti sa va configurati browser-ul din telefonul dumneavoastra, va rugam sa consultati serviciul 'Relatii cu Clientii' al operatorului dumneavoastra de telefonie mobila.

  • Orice comentariu din partea dumneavoastra este bine-venit.Pagina anterioara
 
Incepator.ro