Incepator.ro
Sondaj
Cum considerati ca sunt cele 30 de ore de practica?
Mult prea putine
Prea putine
Suficiente
Prea multe
Mult prea multe
Afiseaza rezultatele

Parteneri:

Aparatul de aer conditionat

Auditor Energetic Constanta

Esarfe

Auditor Energetic Bucuresti
Examenul nervilor

Nu va grabiti. Practicati cat de mult puteti si cand considerati dumneavoastra ca sunteti pregatit inscrieti-va la examen. Daca va este teama de proba teoretica rugati un prieten sau un parinte sa va verifice. 
Dati testul primul sau printre primii. Astfel nu veti avea posibilitatea sa va ganditi prea mult la 'ce va fi'!
Nu spuneti prietenilor data testarii. Facand asta veti crea un stres aditional, incercand sa va ridicati la inaltimea asteptarilor lor. Pe de alta parte veti fi bombardati cu intrebari de genul: "Ei, cum esti?" care numai efect linistitor nu au. Am zis 'nu prietenilor', parintilor este ok. Ei va vor acorda intregul ajutor de care aveti nevoie.
Nu ascultati povestile cu 'picati'. Poate multe din ele sunt adevarate. Dar mai bine va concentrati asupra performantelor proprii.
Programati-va examenul astfel incat sa nu coincida cu alt eveniment stresant. Deci nu in sesiune si nu in saptamana dinaintea nuntii :)
In ultimele lectii rugati instructorul sa insiste asupra manevrelor care va creeaza probleme. 
Simulati examenul. Instructorul trebuie sa fie cat mai realist iar dumneavoastra sa fiti rezonabil de serios.
Practicati in gand. Desi pare o nebunie facand asta veti ajunge la o mai buna coordonare a miscarilor.
Examenul dumneavoastra va fi unul dintre multele pe care le are exminatorul de observat in acea zi. Nu incercati sa-i 'intrati pe sub piele'.
Nu trebuie sa fiti perfect. Concentrati-va asupra chestiunilor esentiale. Daca ati facut o greseala, asta este! Veti face mai multe daca va veti gandi la asta...
Nu va faceti griji de linistea din masina. Stim cat de stresant poate fi sa stai cu un strain in masina, care sa maraie din cand in cand "fa la stinga", "ia-o pe aici". Nu va ganditi ca examinatorul nu va place. Daca exista semne de conversatie, cu atat mai bine, dar nu o provocati dumneavoastra.
Veti trece! Si instructorul si dumneavoastra trebuie sa fiti convinsi ca veti promova. Atitudinea de genul 'hai sa vedem ce iese' va poate pregati psihicul pentru esec dar va va intinde nervii.
Nu folositi pastile pentru a va calma. Rezultatul va fi ca va veti calma si viteza de reactie si concentrarea.
In noaptea anterioara examenului dormiti

 
Incepator.ro